Lijst van onze expertises


 

Ftth

De consument wil steeds sneller kunnen communiceren en daarom zijn de traditionele telefoonnetwerken niet meer voldoende. Door middel van Fiber To The Home (FttH) wordt de consument voorzien van een snellere verbinding via glasvezels tot aan de woning. Aanneembedrijf Infrawest B.V. levert een belangrijke bijdrage indien het gaat om FttH. De gehele uitvoering tot het aansluiten bij de klant wordt door Aanneembedrijf Infrawest B.V. verzorgd. Hierbij worden belangrijke aspecten geregistreerd en gemeld bij de opdrachtgever.


Bij FttH gaat het voornamelijk over langdurige projecten van een aantal maanden. Aanneembedrijf Infrawest BV voert haar projecten uit volgens de overeengekomen tijdsbestek. Er wordt gezorgd voor voldoende personeel en materieel. Tevens wordt er door Aanneembedrijf Infrawest BV. een projectleider ingezet die het aanspreekpunt is voor zowel de medewerkers als andere betrokkenen.


 

Aanleg van Laag- en Middenspanning

Het aanleggen van middenspanningsleidingen stroomt door de vezels van ons bedrijf. Het aanleggen en verwijderen van laagspanning (< 1 kV), middenspanning (≥ 1 en < 25 kV) elektrabels behoort al jarenlang tot onze expertises. Naast het aanleggen en verwijderen van deze kabels, hebben wij ook al volop ervaring met uiteenlopende montagewerkzaamheden.Bestrating

Aanleg en onderhoud van wegen:
Voor gemeenten en opdrachtgevers doen wij de aanleg en onderhoud van wegen. Aanleg betreft vaak grotere projecten waarbij een goed doordachte planning en de inzet van vakkundig en gemotiveerd personeel cruciaal is. Gemeenten en opdrachtgevers werken vaak met compleet uitgewerkte bestekken die wij ons tot in elk detail meester maken. Alleen op deze manier zijn wij in staat om deze projecten op een zeer efficiënte wijze uit te voeren. Dat stelt ons in staat om onze klanten zowel de gewenste kwaliteit en service te leveren als ook onze diensten te kunnen uitvoeren tegen marktconforme prijzen.Tuinaanleg

Wij verzorgen de aanleg van uw gehele tuin; denk hierbij aan het leggen van uw bestrating en graszoden, maar ook plaatsen wij uw schutting en overkapping / schuur en alle andere wensen die u heeft voor uw tuin. Informeer naar onze mogelijkheden.